SOMMERHÅNDBALL 2020

bilde 1

Da sommerferieplanen brått ble endret tok Nesodden håndballklubb initiativ og tilbød SOMMERHÅNDBALL i ferien.

Totalt har 41 barn vært innom på en eller flere SOMMERHÅNDBALL treninger.

Ideen og initiativet kom i stand etter åpning av aktivitet på Nesodden i juni 2020. «Vi ønsket å ta samfunnsansvar og gi noe til alle barn og unge som kanskje ikke hadde så mange planer gjennom sommeren, eller for de som fikk endret sine sommerplaner» sier Lena Fixdal, arrangementsansvarlig i NHK. «Målet er å skape idrettsglede i vårt nærmiljø. Motto for NHK i år er “gi tilbake til barna” og det håper vi at vi klarte med dette».

 

Gjennom sommeren har Nesodden håndballklubb holdt treninger hver tirsdag og torsdag for alle barn født 2009-13. Øktene har blitt gjennomført med oppvarming i form av ulike leker, og deretter konkrete øvelser og spill.

Treningen har vært gratis for alle, medlemmer eller ei i klubben, og initiativet ble finansiert gjennom pengene NHK fikk som følge av utmerkelsen «Årets klubb 2020». I tillegg stilte Nesodden kommune med gratis leie av Bjørnemyrhallen. Sommerhåndballen inkluderte 4 trenere. Alle som deltok meldte seg på per dag via SPOND for å sikre at arrangementet er i tråd med covid-19 og smitteværn.

Nesodden håndballklubb vil takke alle barn, trenere og spesielt Lena, som vi vet at har lagt ned en stor innsats. Tilbakemeldingene er at alle storkoste seg gjennom sommeren!

Se her hva AMTA skrev om SOMMERHÅNDBALL: https://www.amta.no/jubler-for-handballskole-det-er-goy-a-vare-med/s/5-3-827261

FOTO: Tor-Arne Dunderholen, AMTA