Meget god prestasjon av Nesodden G12 i Skicup i helgen

Ski Cup 2 Ski Cup 1

Meget god prestasjon av Nesodden G12 i Skicup i helgen

Cupen, som er en av Norges Største innendørsturneringer, er et bra sted å starte høstsesongen.

I aldersklassen til gutter 12 var det 20 lag påmeldt. I Første kamp møtte de GK Kroppskultur fra Uppsala, der vant de 8-6 og kampen var preget av litt rustent lag etter en lang ferie.

Så møtte laget Kjelsås som de slo greit 14-7, og da hadde alle guttene på laget noterte seg i målprotokollen. Siste kamp i gruppespillet var mot Ski –  et ordentlig nabooppgjør. Og for en kamp det ble, etter 1 omgang ledet Ski hele 9-4 og det så tungt ut. Men nesoddguttene klarte å holde humøret oppe, de spilte fantastisk i  forsvar i andre omgang, og traff på alt fremover. Og etter 10 min av andre omgang ledet Nesodden kampen 13-11, så glapp det litt og kampen endte 13-13. Da stod faktisk Ski og Nesodden med identisk poeng, så for å kåre vinner av puljen og direkte plass i kvartfinalen, måtte det loddtrekning til. Den var det Ski som var heldige å vinne.  Nesodden måtte da spille åttendedelsfinale søndag morgen mot Langhus.

Nok et lokaloppgjør, kampen endte 15-8 til Nesodden.  Kvartfinalen var mot Bygdøy Monolitten, et meget raskt og godt lag.  De ble dessverre for gode og Nesodden tapte 11-6. 

Men gutta hadde en fantastisk opplevelse,  det var mange  gode prestasjoner og de ga aldri opp, selv når det røynte på i siste kamp. Ettersom vi spilte hele turneringen kun med 8 gutter, det ble stor belastning på dem. At vi kom blant de åtte  beste i Ski Cup er jeg veldig stolt av Bjørn Sandtrøen, trener Nesodden G12