Nesodden J2000 – Med stort engasjementet både på banen, benken og tribunen.

J0000 har 23 håndballglade jenter og  et godt knippe entusiastiske trenere som gjør mye rart for å inspirere og holde motivasjonen på jentene oppe. Denne høsten har vi hatt trenere som stilt i alt fra parykk til bunad på benken. Alt for håndball sier de med et smil.

Lagbilde desember 2013

Lagbilde med nesten alle jentene på plass..

Regionsserien

Laget spiller med 2 lag i seriespill, noe de har gjort i flere år.

Nivå 1 laget kom i år på 3. plass i serien før jul, etter fantastisk mye bra håndballspill. De spilte bl.a. uavgjort met serievinner Askim og måtte kun se seg slått etter en meget flott kamp og et sterkt lag fra Lisleby som kom på 2. plass. Alle andre kamper er vunnet med klar margin. Laget er også klare for 1/8-finale mot Lervik i IØR-cupen etter å ha slått ut både Råde, Sørumsand, Vestby og Tveter.

Nivå 2 laget startet litt forsiktig etter sommeren men har kommet sterkt utover i sesongen og har tatt hele 7 poeng på de 4 siste kampene. Laget har nå klatret opp helt opp til 4. plassen på tabellen etter super innsats fra både spillere og lagledere.

Generelt kan vi si at vi har hatt en flott utvikling på samtlige spillere i høst og masse godt humør og spilleglede på begge lagene. Alle jentene har puttet ballen i mål opptil flere ganger og keeperne står for mange flotte redninger i alle kamper. Vi er svært godt fornøyd med utviklingen denne sesongen.

Temaserien

Jentene deltar også i temaserien med lag på begge nivåene. I første runde var temaet Pådragspill og plasskifte mot 6:0 forsvar, noe lagene løste på et elegant vis. På nivå 1 ble måtte både Ski og Tveter se seg slått av NHK mens det ble en jevn kamp mot Askim som til slutt gikk av med seieren. Oppegård ble litt i tøffeste laget for jentene men neste gang skal vi gi de mere motstand. På nivå 2 som møtte Rælingen 2, HK Herulf Moss, Rolvsøy og Kråkerøy gikk det enda bedre og laget ble ropt opp som et lag som hadde utmerket seg med flott temaspill.  

Neste runde i temaserien spilles 14. desember og så blir det 2 runder til på nyåret. Temaserien er et strålende tiltak som hjelper oss å sette fokus på viktige temaer i håndballspillet.

Cuper 

Rett over jul skal J2000 stille med hele 5 lag i flyballturnering i Aurskog. Til sommeren skal laget både til  Fredrikstadcup og Partillecup med 2 lag og det gleder vi oss masse til. I Fredrikstadcup bor laget på skole og siden vi er så mange pleier vi å få gymsalen og det er selvsagt stor stas. Keeperen sover da selvsagt i målJ I tillegg satser vi på å ha med et lag i Peter Wesselcup i slutten av april.

 Mye moro i vente for denne gjengen og mye bra håndballspill å se fra tribunen 🙂

J2000 i ring

Liggende lagoppstilling…kreativ variant!

Anka bunadBjørn parykk

Anka, Cato og Bjørn er noen av trenerne til J2000