Nesodden tok sølv i EM

Ungdoms EM i håndball 2017 gikk av stabelen i Slovakia. Med en Nesoddings øyner var dette ekstra spennende. Med på laget var spilleren Marielle Nordvang. Hun har spilt håndball for Nesodden håndball klubb fra 2009, da var hun ni år gammel.

Marielle begynte å leke med håndballen og snart var håndballen en viktig del av livet. Marielle la ned mye tid på trening sammen med gode lagvenninner og treningshallen ble et sosialt samlingspunkt med mye moro og også alvor.

For de jentene og guttene som spiller håndball for Nesodden håndball klubb nå er det hyggelig å se at trening kan gi resultater helt opp i verdensklasse. Det er inspirerende å “kjenne” en spiller på landslaget.

Marielle kommenterer selv laget innsats slik: “Vi dro til EM med en målsetning om å komme til en semifinale i tillegg til å kvalifisere oss til VM neste år. Vi vant pulja og gikk videre til mellomspillet med 2 poeng. Vi kom oss videre til en semi der vi møtte storfavoritten Ungarn. Etter en god kamp der alle bidro, vant vi tilslutt og møtte Tyskland i finalen. Selv om vi tapte gikk mesterskapet over alle forventninger og det var en fantastisk og lærerik opplevelse.”

Du kan lese mere om sølvjentene her

Vi i Nesodden håndballklubb ønsker Marielle og kommende stjerner lykke til med trening og moro 🙂