VI GRATULERER MARIELLE NORDVANG FRA J00 MED PLASS PÅ OSLO BYLAG 2016

Marielle . A8288FA3-55DE-460C-A0A7-0989374AEC0B2Marielle Nordvang startet med håndball høsten 2009. Hun var langt i fra noe ball-talent og slet med både kast og mottak. Marielle hadde imidlertid bestemt seg for å spille håndball så sommeren 2009 lekte hun med håndball hver dag og det gav resultater. Marielle har alltid vært svært målbevisst og har hun først satt seg et mål så jobber hun beinhardt for å nå det. Håndball betyr svært mye for Marielle.

 

«Jeg har spilt for J00 på Nesodden i nesten 7 år» sier hun, De siste årene har jeg i tillegg hospitert opp på J99, og et par ganger på J98. Håndball er det jeg setter aller først, og prioriterer foran alt. Jeg dropper gjerne en bursdag, fest eller andre sosiale sammenkomster – uten å nøle – hvis det kolliderer med trening eller kamp. Jeg gjør ikke dette fordi jeg må, men fordi jeg vil. Jeg vet at for å bli best, må man trene mer og bedre enn alle andre», sier Marielle Nordvang.

 

I fjord deltok Marielle på SPU (spillerutvikling i regi av Regionen) for J14, og fikk meget gode tilbakemeldinger. Hun ble også innkalt til en talentsamling i Rakkestad.

Denne sesongen har hun deltatt på 3/3 regionale landslagssamlinger, og hun er tatt ut i bylagstroppen. Fredag reiser hun med bylaget til Trondheim for å konkurrere med andre bylag.

«Dette er veldig motiverende, og jeg lærer utrolig mye av å være med på disse treningene og kampene», sier Marielle.

 

Nå drømmer Marielle om toppidrettsgymnas og landslagssamlinger for målet er å bli enda bedre.

«Jeg kommer til å stå på videre og jobbe for å bli best. Jeg føler jeg har mye mer å vise og mye mer å lære» avslutter Marielle med et smil om munnen. Det er tydelig at håndball er livet for denne jenta og vi heier henne frem og ønsker henne lykke til videreJ